Izvor:
21.10.2019 u 08:58
0

UMALO INFARKT DA JE UDARI: Uznemirile je laži Ivana Marinkovića! Izgubila kontrolu pa uputila UPOZORENJE svim takmičarima! (FOTO, VIDEO)

MUČI JE SAMO JEDNO PITANJE: Koja žena je OSVOJILA Albertovo srce?! Dok ne sazna, neće se smiriti! (FOTO, VIDEO)

Tokom roditeljskog sastanka u vili "Parova" javila se Nevenina baka koja je bila jako uznemirena zbog tvrdnji Ivana Marinkovića. Branila je svoju unuku Nevenu i ispričala da je Ivan često dolazio kod njih i da mu je ona mnogo pomogla:

Jako sam uzbuđena, stara sam žena, sama sam. Infarkt ću dobiti od Ivanovih laži! On je bio kod mene i spavao tri četiri puta, ma nisam ni brojala. Mi smo primili i njega i Nevenu. Kada se posvađa sa Jelenom on dođe kod nas. Ja nikome ne prebacujem. Kod mene su deca iz rijalitija spavala, ja nikome ne prebacujem – uznemireno je rekla Nevenina baka pa nastavila sa napadom na Ivana.

To je takva sramota što je on izjavio. Ja sam žena od 76 godina i neću lagati. Ja Neveni nikad nisam rekla da uzme pare na zajam! Nevena je svima činila usluge. Dolazio si kod mene, ručao i spavao, sram da te bude! Sva se tresem! Problem je što Jelena ne zna za to, a on ne sme da kaže – vikala je Nevenina baka. Ivan se branio iz sve snage:

Vi ste meni rekli da ste pozajmili novac jer vam Nevena nije dala pare. Pitali ste me kada je isplata na hepiju jer je Nevena potrošila sve pare, pa se pozajmili novac od komšinice i kupili pelet! – uzvratio je Ivan.

PAVAO IZMEĐU DVE VATRE: Golubovićka i Grujićka OPASNO ZARATILE, a NEĆETE VEROVATI na čijoj strani je PAVAO! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter