Izvor:
06.11.2019 u 12:32
0

DARIO UDARIO NA ŠIPOVAČKU PRINCEZU: ZBOG POŽGALJA KREĆE OSVETA PO IVANIJI! (FOTO)

JELENA GOLUBOVIĆ DOBILA TAJNI ZADATAK: To će napraviti totalnu pometnju u vili! (FOTO,VIDEO)

Od kada je kročio u vilu Parova, Dario Šogorović, ne može da sakrije svoju netrpeljivost prema Ivaniji Bajić! Dario je zbog svog druga Aleksandra Požgaja i njegovog odnosa prema Ivaniji, rešio da u ovoj sezoni pokaže koje je njeno pravo lice!

IVAN MARINKOVIĆ SLOMLJEN: Jelena ne može da podnese NJEGOVU BOLEST! (FOTO,VIDEO)

Njih dvoje su u više navrata imali rasprave vezane oko Požgaja i šta je sve je uradio za Šipovačku princezu. Po Dariu, Ivanija je veoma nezahvalna i bahata!

PLOĆA NE ODUSTAJE: Rešen je da osvoji OVU TAKMIČARKU! (FOTO,VIDEO)

Ivania ne želi da prizna da je samo zbog Aleksandra Požgaja stigla do finala! Ona je, zapravo, bila neprimetna sve dok joj Požgaj i Milijana nisu dali prostor i pomogli joj da ispliva među ostalim rijaliti učesnicima! – rekao je Dario.

NE ODUSTAJE: Evo koga Alberto MUVA i UPORAN je! (FOTO)

Ona mora da shvati da je niko i ništa kada je sama u rijalitiju i zato se sada smuvala sa Dušanom. Eto to je istina! – dodao je on!

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter