Izvor:
08.11.2019 u 22:04
0

EKSKLUZIVNI INTERVJU PRED ULAZAK U PAROVE: Nindža koji će napraviti HAOS i osvojiti Milojkovu suprugu! (VIDEO, FOTO)

Majstor i trener borilačkih veština, Murina Ramadan, ulazi u vilu "Parova".

U ekskluzivnom intervjuu, pred ulazak u vilu Parova i gostovanje u misiji "Vruća stolica", Murina nam je otkrio sa kime će se najbolje slagati a ko mu je trn u oku.

Otkrio nam je takođe da u vilu ulazi kako bi očarao jednu posebnu damu, Milijanu Božić i to specijalnim metodama koje izvodi sa svojih deset prstiju. Kako najavljuje, sve će se nakon toga promeniti u njenom odnosu sa suprugom.

– Žene su za mene jedan karanfil, ruža- kaže nindža koji svoju nežnu stranu pokazuje upravo sa ženama. Murina ne sumnja da će osvojiti Milijanu uprkos tome što je ona zauzeta

– Ako ona prihvati u jednoj prostoriji da je ja masiram petnaest minuta- to je to. rekao je samouvereno naš gost koji ne beži od toga da se suprotstavi Milojku jedan na jedan i psihički i fizički.

Intervju možete pogledati u videu ispod:

Murina je najavio ludu noć u "Parovima" zato ostanite uz Happy televiziju.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter