Izvor:
09.11.2019 u 20:29
0

ONE SU NAJVERNIJE: Pripadnice OVA DVA horoskopska znaka ne VARAJU svoje partnere!

Niko ne stupa u vezu ili brak s osobom za koju sumnja da će ga prevariti, ali preljuba se ipak događa.

Razlozi zbog kojih ljudi varaju svoje partnere su razni. Zanimljivo je i da je jedno istraživanje otkrilo da žene najčešće varaju muškarce koji im ne pomažu u kućnim poslovima, ali astrolozi tvrde da ženama u ova dva horoskopska znaka preljuba ni u tom slučaju nije ni na kraj pameti.

Bik

Žene rođene u znaku Bika su izrazito moralne i iskrene i nikada ne bi napravile ništa što se kosi s pravilima, pa tako ne bi ni prevarile svog supruga ili dečka. Vernost im je najvažnija stavka u vezi pa iz istih razloga preljubu i ne opraštaju.

Device

Iako deluju hladno, kada su zaljubljene, žene u znaku Device preplavljene su emocijama i u potpunosti su posvećene svom suprugu ili dečku, toliko da ni ne primećuju druge muškarce oko sebe. A zbog ljubavi kojom obasipaju svoje partnere obično ni njima preljuba ne pada na pamet.

Izvor: index.hr
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter