Izvor:
13.11.2019 u 18:56
0

NJEGOVA BUDUĆNOST JE U STARAČKOM DOMU: Mira prorekla budućnost ljubavnog trougla i sve ostavila BEZ TEKSTA! (FOTO)

Mirjana Mira Praizović iznela je svoje mišljenje o poznatom trouglu: Milojko, Milijana i Žabac:

Ovo je neki psiho ritual. Svi mi imamo neke izduvne ventile. To što oni pričaju o nekim procentima, Milijana ne može ni dinar da uzme. Ovo je borba za medije i vode se parolom da je i svaka reklama dobra reklama. I ja sam radilla neke gluposti ovde, ali se kajem zbog toga – ispričala je Mira.

Ma ti si Miro faca, ja tebi ništa ne mogu da zamerim sada, stvarno si jaka žena. Važno je da si se vratila na pravi put i da si iz grešaka naučila – rekla je voditeljka Jovana.

Što se tiče njih troje, jedino Milojko zna šta hoće, a to je da se razvede i da ode u starački dom. To je njegova budućnost i ja mu želim puno uspeha – zaključila je Mira.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter