Izvor:
18.11.2019 u 18:29
0

PROCURELE INFORMACIJE O NOVOJ TAKMIČARKI: Bavila se ovim POSLOM pre ulaska u vilu „Parovi“! (FOTO)

PREJELE SE: Kiki I Mira UŽIVALE u Tajnoj sobi! Ukusni HAMBURGERI su ih veoma oraspoložili! (FOTO)

Sinoć je u vilu "Parovi" ušla mlada Anastasija Stanojević koja je već izazvala burne reakcije svojim ponašanjem i izgledom. Jovana Milošević joj je postavila prvo pitanje:

Gde Imaš tetovažu? – pitala je voditeljka Jovana.

Na desnoj nozi. Na butini. To mi je bolna tema i o tome ću pričati kada budem spremna. Volela bih da me razumete – zahtevala je Anastasija.

Ali ti si u rijalitiju i trebalo bi o tome da pričaš. Tvoja intima je nama ovde na tacni – odgovorila je voditeljka Jovana.

Maja masaža otkrila je nekoliko interesantnih informacija – Anastasija je bila udata i bavila se striptizom. Međutim, ona ne želi da priča o tome.

Svakako ima vremena i sigurno ćemo sve saznati.

UZBUDLJIVA EMISIJA USKORO POČINJE: Neverovatni gosti ZAPALIĆE MALE EKRANE! Uskoro počinje emisija "Upoznajte Parove"! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter