Izvor:
20.11.2019 u 21:40
0

EMOCIJE GA DOVELE DO LUDILA: ŽABAC Izgubio kontrolu kada je video TABELU! (FOTO)

ŠOKANTNE NOMINACIJE UZDRMALE VILU: Učesnici ostali bez teksta kada su videli konačnu TABELU publike! (FOTO)

Nakon otkrivanja negativne tabele publike, Nemanja Stamatović – Žabac ostao je iznenađen videvši sebe na tabeli sa negativnim brojem glasova.

Tokom komentarisanja negativne tabele, Žabac se iznervirao, te nije mogao da obuzda svoje emocije.

Žabac je eksplodirao, zna da mu se ruši realan život, kao i rijaliti.

– Ovde smo svi igrači. Svi smo došli da igramo. Mi predstavljamo ovde nas. Ja mislim da on ne trpi konkurenciju i mislim da kada je video da se nalazi na negativnoj tabeli, misli da će izaći. On se itekako zaljubio u Milijanu. Imao sam prilike da prisustvujem njihovoj komunikaciji i osetila se ljubac. On ne zna šta da uradi od nemoći. Ovaj rijalti je surova realnost. – rekao je Alberto Galorini.

– Ovo je jedno rijaliti ludilo njegovo. On pojma nema gde je došao. Tek sada kada je bio napolju par dana, video je koliko je zaglibio i sada kada se vratio odlučio je da se igra, ali ne zna kako da prekine igru. Čovek je u teškoj depresiji, a na svakih 10, 15 minuta menja raspoloženje. – dodala je Mirjana.

Učesnici su nastavili da komentarišu ponašanje Nemanje Stamatovića – Žapca, a ostaje nam da vidimo da li će se atmosfera u vili još više rasplamsati.

Ostanije uz Happy televiziju i pogledajte ko će još biti nominovan.

OVO SE NE OPRAŠTA! ŽABAC poslao TAJNU PORUKU svojoj ženi, Milijana vrišti!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter