Izvor:
07.12.2019 u 21:42
0

ILIĆEVA NEZADOVOLJNA ATMOSFEROM: A onda je propustila sjajan nastup koji je toliko žarko želela! (FOTO)

PRISTRASNA DO KRAJNJIH GRANICA: Kada je videla Žapca, zaboravila da se takmiče samo Dušan i Dario! (FOTO)

Iako se većini takmičara nastupi dopadaju i uživaju u svakom trenutku, Jelena Ilić, za sada, ne pronalazi ništa zanimljivo:

Voditelji kao da vode komemoraciju, ne daj bože. Ni takmičari mi nisu zanimljivi. Ima tu i svetlih tačaka, Mastor je bio odličan i nastup mu je bio dobar. Bilo je emotivno. Dušanovo pevanje je sjajno, ali kada on peva pomalo je setna atmosfera. Tako da, nije veselo. Što se Daria tiče, njegove glasovne mogućnosti su ograničene, neprofesionalan je i jednom rečju, jako loš pevač. Mada očekujem promenu. Jedva čekam da vidim Kiki, sigurno će biti sjajno – rekla je Jelena.

Dok je ona bila u Tajnoj sobi, nastupao je Mili Radosavljević koji je žestoko zagrejao atmosferu. Propustila je ono što je toliko dugo čekala!

"ZAVRTELO MI SE U GLAVI ZBOG TEBE!" Jami svojim komentarom šokirala sve prisutne! Nije znao kako da reaguje! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter