NAIDA JE OVO ZAHTEVALA PRE ULASKA U "PAROVE": Pružiće svoj MAKSIMUM u rijaliti igrici, ali...! (FOTO)

Prošle noći su u raskošnu vilu "Parova" ušle atraktivna crnokosa Naida Gadžo i Tatjana (njena najbolja prijateljica) i svojom pojavom unele nemir među ostalim učesnicama popularnog rijalitija, budući da su nove cimerke zabavno-humorističkog programa veoma seksepilne.

Fitnes instruktorku je javnost upoznala još u šestoj sezoni, kada je Naida bila u romansi sa Nenadom Marinkovićem Gasttozom.

Temperamentna po prirodi, britka na jeziku, i komunikativna su samo neke od osobina koje poseduje zgodna sportiskinja, koja je pred sam ulazak u vilu obećala da će propagirati zdrav način života.

Gadžova je bila veoma uzbuđena, jer je ovo njeno prvo učešće u rijalitiju, a za Hepi portal otkrila je šta joj je neophodno i bez čega u narednim danima neće moći da izdrži.

- Drago mi je zato što sam deo ovog projekta.  Od mene možete očekivati neočekivano, a narod će konačno dobiti priliku da me upozna onakvu kakva zaista jesam - otkrila je Naida, te dodala.

- Malo sam prehlađena, neću moći da izdržim bez kapi za nos i antibiotika. Zahtevala sam samo da mi ubace odmah kapi za nos... Nadam se da me takmičari neće nervirati kako ne bi gubila glas na njih - rekla je ona.

Nema sumnje da je njen ulazak zaintrigirao javnost, i da milionski auditorijum jedva čeka da je upozna bolje.

 

 

 

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro