BOLI STARA LJUBAV?! Fitnes instruktorka progovorila o EMOCIJAMA koje gaji prema BIVŠEM! Evo KOLIKO JOJ GASTTOZ danas ZNAČI! (FOTO)

Naida Gadžo i Tatjana (njena najbolja prijateljica) od sino' su ravnopravne takmičarke luksuzne vile "Parova", i svojom pojavom unele su pravo osveženje među milionskim auditorijum.

Naime, mladu fitnes instruktorku je javnost upoznala još u šestoj sezoni, kada je Naida bila u romansi sa Nenadom Marinkovićem Gasttozom, te su je tada pratili brojni novisnki natpisi, i tekstovi.

Budući da je ona vatrena crnokosa, otkrila je da od nje možemo očekivati svašta, a ponajviše pravi šou program.

Obećala je da će biti svoja, iskrena, i prirodna, te je i odgovorila na pitanje koje muškarce širom regiona najviše interesuje, a to je kako ona stoji na ljubavnom polju.

- Iskreno ne želim da otkrivam imam li dečka, polako - rekla je Gadžova, te dodala u kakvim je odnosima sa bivšim dečkom,  velikom rijaliti zvezdom koja uspešno gradi muzičku karijeru

- Gastozz i ja smo isključivo u prijateljskim odnosima. Toliko ću otkriti za sada - iskrena je bila Naida, koja je izazvala pravu buru u raskošnom kompleksu u Zemunu.

Šta će se to dalje dešavati u poznatom rijalitiju, ostaje da ispratimo u narednom periodu.

 

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro