Izvor:
10.05.2016 u 15:14
0

DA LI STE ZNALI? Ružica otkrila zašto se njeni fanovi zovu HIJENE!

Tokom jutarnje emisije sa Avom, Ružica je pomagala u spremanju doručka, a kako je to izgledalo pročitajte OVDE. Ovaj put učesnici su pričali o svojim fanovima, pa je tako i Ruška objasnila zašto se njeni fanovi nazivaju Hijenama.

To je zbog moje sestre Jovane, jer smo se kao mlađe uvek svađale pa je ona pokušala da me uvredi tako što me je nazvala hijenom, ali nije uspela. Ona je rekla da joj ličim na lisicu ali me je zvala hijena. Posle učešća u prehodnim "Parovima" ljudi su sami počeli da mi šalju poruku da su moji fanovi i da su se tako nazvali– rekla je Veljkovićeva.

Ona je dodala i da ima zaista puno fanova i da ne može da veruje šta sve čine za nju.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter