Izvor:
13.12.2019 u 21:49
0

PRIMETIO STRAH NA NJIHOVOM LICU: Marinković mnogo očekuje od ove večeri! Evo šta je on ispričao u Tajnoj sobi! (FOTO)

STVARAJU NOVIJU ISTORIJU SUDSTVA U SRBIJI: Milojko želi da tuži ženu za naneti duševni bol! (FOTO)

Ivan Marinković otišao je u Tajnu sobu kako bi sa Merlinom podelio utiske sa samog početka emisije "Vruća Stolica". Evo šta je on primetio:

Vrlo zeznuta situacija u vili i konačno smo dočekali tog čuvenog advokata. Ja bih da zaključim pre početka emisije da Milijana najviše dobija. Sve se vidi po njenom osmehu. Milojko i Žabac se tresu! Konačno su doživeli da se suoče sa svim tim što su ovde rekli! Ali vidim, da b*lja gaće žvaće! A Milijana uživa. Ma biće frke večeras! Vidim da se stegao onaj njegov sako. Samo čekam kad će advokat da izvadi taj čuveni papir! Neka se pripaze Milojko i Žabac – rekao je Ivan.

Interesantna opažanja velikog rijaliti igrača. Videćemo kako će oni reagovati ako dođe do toga da se papir stavi na sto!

RAZVOD NA POMOLU!? Žabac više nije siguran šta ŽELI! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter