Izvor:
27.12.2019 u 19:17
0

„NISAM ŽELELA DA SPAVAM S NJIM“: Nova takmičarka otkrila zašto je Mili konstantno napada! (FOTO)

GLEDALA NJEGOVO NAGO TELO! Ne smeta joj što je oženjen! Uživa u svakom momentu! (FOTO)

Mili Radosavljević bio je oduševljen novom rijaliti takmičarkom Tanjom Šustić. Svima je pričao kako su savršen par, ali je sada promenio mišljenje:

Što se tiče nove učesnice Tanje, ona je toliko gledala rijaliti da stvarno nije normalno. To su otrcane fore. Od mene je dobila novi nadimak – Maradona. Prava je uličarka, Kiki je za nju institucija – vikao je Mili.

IQ mi pada kada ga čujem! Prvo veče sam mu bila životna želja, hvalio me na sva usta. Uvredilo ga je što nisam htela da spavam pored njega. Sada sam k*rva jer mu ne dam! – uzvratila je Tanja.

Napravili su pravi haos u vili. Uvrede su pljuštale na sve strane. Nadamo se da će ovaj sukob prevazići jer su zaista simpatičan par.

Ostanite uz nas.

MILIJANA DEPRESIVNA: Posle diskvalifikacije njenog ljubavnika ne želi da se aktivira u programu! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter