Izvor:
28.12.2019 u 20:25
0

MILI IMAO ŠTA DA KAŽE O IVANII Sve je to taktika!

UKUĆANI U PANICI: Mastor bacio kletvu! Šta li će ih stići? (FOTO)

Gost emisije "Upoznajmo Parove" modni kreator Albin Balić, podigao je Milutina Milija Radosavljevića da prokomentariše njegov večerašnji stajling.

Mili je rekao da je Albin obučen po poslednjoj modi i da mu je stajling avangardan, ali da ima još nešto bitnije da kaže pred svima.

-Osvrnuo bih se na sukob Ivanie i bivše učesnice Aleksandre Marjanović. Preko noći je ova devojčica pored mene, postala moralna. Prvo je Aleksandra bila sa Požgajem u nekoj priči, privukla pažnju na sebe. Ivania je samo nastavila tu priču i na kraju sve to priznala gledaocima ove sezone da je ona "igrala igru".

ZORANA SELA UROŠU U KRILO? Šta sve trpi Dragana!

UROŠ SE PRAVDA DRAGANI Ona se sama skinula!

Izvor: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter