Izvor:
28.12.2019 u 20:56
0

PALČICA NAPRAVILA HAOS U EMISIJI: Zbog ljubomore napala Tanju! Ne dozvoljava da se približi Albertu! (FOTO)

MORA DA DONESE TEŠKU ODLUKU: Koga će odabrati za ostanak u vili? Testirala ih PLESOM! (FOTO)

Svi su prokomentarisali kako su Alberto Galorini i nova takmičarka Tanja Šustić lep par. Onda su oni ispričali šta se sinoć između njih dešavalo:

Ja sam mislila da smo nas dve dobre, do danas. Ja sam joj rekla da nema potrebe da bude ljubomorna, jer radim samo one stvari koje su meni zabavne. Nemam nameru da je povredim. Ja sam prišla Albertu kako bih zaplesala s njim, a ona je burno odreagovala. Zato je sada u izolaciji – ispričala je Tanja.

Ona je krenula da igra oko mene, a Palčica je odmah skočila. To je samo bila šala – dodao je Alberto.

Anastasija Stanojević Palčica se odjednom pojavila i odmah osula paljbu po svom dečku i Tanji Šustić. Ona ne može da podnese što je njen dečko pristao da mu Tanja igra u krilu. I dalje se ne oseća dobro i veoma je ljuta zbog svega što se desilo.

MILI IMAO ŠTA DA KAŽE O IVANII Sve je to taktika!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter