Izvor:
28.12.2019 u 22:57
0

„SANJAM GA SVAKE NOĆI!“ Mastor podelio svoju tešku životnu priču! Mnogo pati zbog bolesnog brata! (FOTO)

NEĆETE VEROVATI: Ovo je najskuplji poklon koji je Naida dobila! A onda je progovorila i o plastičnim operacijama! (FOTO)

Svima je poznato da Džonatan Mastor Lumbila ima izuzetno težak život. Sada je sa svima podelio kakve psihičke probleme ima njegov brat. Mnogo ga boli što ne može ni da razgovara s njim. Evo šta je ispričao povodom toga:

On ne može ni da priča sa mnom. Ne prepoznaje me rođeni brat! Svaki dan ga sanjam! Volim ga najviše na svetu i imao je ambiciju da postane uspešan. Išao je u bolnicu i ne znaju šta mu je. Zaključa se u sobu, samo jede i spava. Mislim da je na njega bačena crna magija. Kada je završio fakultet, zaposlio se i sve je bilo u redu. Međutim, odjednom je dao otkaz i povukao se. A svi smo znali da je imao veliku platu – ispričao je Mastor.

Mnogi su mu pružili podršku, ali ne i Mili Radosavljević. Međutim, takmičari su stali na Mastorovu stranu i branili ga koliko su mogli. Ova priča je mnogo potresla Nevenu Kalaver.

IZ LJUBOMORE JOJ ZAPALIO GARAŽU: Naida ispričala šta je doživela zbog bivšeg dečka! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter