Izvor:
17.11.2016 u 22:07
0

Srećne vesti nakon diskvalifikacije: Marko Perović će postati otac, ali ne sa Marijanom! (foto)

Najveći zavodnik iz četvrte sezone rijaliti programa "Parovi" Marko Perović pre dva dana diskvalifikovan je iz kuće "Snajki" u kojoj je boravio kao provodadžija pošto je nasrnuo na Milutina Radosavljevića Milija.

Produkcija ga je odmah poslala kući jer je prekršio pravila, međutim da se Perović uopšte ne potresa oko toga pokazuju i njegove fotografije iz noćnog provoda u kojem je bio sa bratom učesnice "Snajki" Ivone Paunović i jednom plavušom.

Oni su se očigledno dobro zabavili pošto je Perović objavljivao i klipove iz kluba, međutim fanovi su primetili da je Marko uhvatio plavušu za stomak, pa deluje kao da je u drugom stanju, a da je upravo on brižni otac.

Svo su pisali kako bi bio red da se Perović skrsi i ostvari u ulozi roditelja, a da li će zaista postati tata, saznaćemo uskoro. Pogledajte spornu fotografiju:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Marko Perovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter