Izvor:
11.05.2016 u 02:17
0

EKSKLUZIVNO: Šampion JUTJUBA ulazi u „PAROVE“!

Svetislav Sretenović poznatiji kao Limeni, gost je večerašnje emisije "Goli život", međutim ukoliko pronađe zajednički jezik sa ostalim stanarima vile, on će im se pridružiti u daljem takmičenju. Samo za portal happytv.rs sportski direktor kluba "Naša zvezda" pričao je o svom poslu, iskustvu, ali i o učesnicima zabavno – humorističkog programa "Parovi".

Pozvali su mene iz kluba da da ga ne bi ugasili. Povećana je gledanost, sada smo četvrti na tabeli, a igramo dva kola kući i nadamo se da ćemo pobediti na predstojećim utakmicama. Smatram da sam jedan od najjačih trenera. Ja sam i šef stručnog štaba. Pisale su novine o meni da budem savetnik Toleta Karadžića, međutim nisam pristao iz nekih drugih razloga. Imao sam velike ambicije da postanem selektor reprezentacije Srbije – rekao je on, a potom se dotakao i stanara luksuzne vile.

Mislim da se svi bore za prvo mesto, zahvaljujući gospodinu Mariću koji je sve to organizovao. Hepi televizija je sada najgledanija u Srbiji, to je sigurno. Svi u "Parovima" su moji dobri prijatelji, oni su javne ličnosti, a nije nimalo lako biti javna ličnost. Gledam rijaliti sa suprugom non – stop. Svi su dobri, ali u najužoj konkurenciji su Brendon, Ružica, Vesna Rivas i Maca Diskrecija. Mnogo se priča o Gasttozzu, ali više o Zorici iako ona nije tu. On je jak rijaliti igrač. Ne zameram nikome ništa, svako se ponaša drugačije jer su u zatvorenom prostoru. Večeras ću se pozdraviti sa svima njima, možemo da radimo neke vežbice. Ja imam 68. godina, moći će i oni da se relaksiraju – otkrio je Svetislav.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter