Izvor:
11.05.2016 u 03:43
0

PONOVO NA HEPI TV: Evo zbog KOGA se TIJANA vratila! (FOTO)

Starleta Tijana Ajfon opravdano je odsutna iz zabavno – humorističkog programa "Parovi", međutim kada je čula da će Milomir Marić ugostiti sportskog trenera Svetislava Sretenovića poznatijeg kao Limeni, ali i njegovog mladog kapitena, Ajfonka se odmah uputila na adresu Hepi televizije.

Ona je malo razgovarala sa Marićem, a zatim se upoznala sa njegovim večerašnjim gostima. Limeni je rekao da njegove utakmice posećuju i starlete, a Tijana je odmah dodala kako će i ona posećivati utakmice.

Posle nekog zadržavanja, Tijana se uputila kući, ali pre toga svi su se zajedno slikali. Inače, starleta izgleda bolje nego ikad, tako da pretpostavljamo da joj sloboda prija.

Pogledajte fotografije:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter