Izvor:
11.05.2016 u 18:23
0

VESNI RIVAS „SE JAVLJA“: Jelenin ubica je muškarac koji…!

Vesna

U emisiji "Goli život" pušten je snimak pokojne pevačice Jelene Marjanović, a kako su učesnici komentarisali pročitajte OVDE. Ipak, i Vesna Rivas je imala posebno viđenje o njenoj smrti i ko bi mogao da bude počinilac ovog strašnog čina.

Da, javlja mi se ubica, to je muškarac koji je imao neku žešću operaciju, iz muzičkih krugova, kako šta, ne znam- neka traže. Muškarac je i neki je psihopata. Inače, Zoran Marjanović ima tri,četiri velika neprijatelja u svojoj blizini. Jedan je spreman da naškodi i to zbog neke žene, koja je povod, ali ne i razlog. Ljudi koji su spremni na ovakvo nasilje, brutalni su i u svojoj okolini– rekla je Vesna.

Podsetimo, Vesna Rivas je poznata po svojim proricanjima, pa mnogi od nje često traže mišljenje.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter