Izvor:
20.12.2016 u 04:23
0

Poslednji dani u spoljnom svetu: Ovako se Dalila sprema za novu sezonu „Parova“! (video)

Dalila Mujić, učesnica prethodne sezone "Parova", vrši poslednje pripreme pred ponovni ulazak u najpoznatiju vilu na Balkanu.

Ona je danas izdala zvanično saopštenje na svom Facebook profilu da je spremna za novi krug rijalitija i da će ovog puta sigurno ciljati na prvo mesto i to uz pomoć svojih vernih fanova Lavova i lavica.

Sada je Mujićeva podelila video iz solarijuma i napisala da su joj ovo poslednji dani u spoljnom svetu pa želi da uđe u top formi.

Njeni fanovi su očekivano oduševljeni time što će Dalila ovoga puta ući kao prava dama, samostalna devojka. Oni su joj poručili da treba non stop da se sređuje, bude tip top našminkana i prelepa.

Njen najnoviji video pogledajte OVDE.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Dalila Mujic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter