Izvor:
21.12.2016 u 03:50
0

Konačno otkrivamo: Evo kada počinje PETA sezona „PAROVA“!

Najgledaniji rijaliti format na Balkanu – “Parovi” koji je u trenutku uspeo da pomeri granice i razbije stereotipe, počinje u nedelju, 25. decembra, na Hepi televiziji.

– Peta sezona “Parova” je dobro pripremljena i pažljivo su odabrani učesnici – kažu u produkciji Hepi televizije. – Osim takmičara, zahvaljujući kojima su “Parovi” postali rijaliti serija, u novoj sezoni zabavno humorističkog programa pojaviće se sasvim nove ličnosti, koje će dati novu energiju i sasvim drugačiju aromu, čime će doprineti da gledaoci zaista shvate da gledaju seriju.

Zahvaljujući “Parovima”, iz potpune anonimnosti izrodile su se nove ličnosti, koje su postale sastavni deo javnog života u Srbiji. Iz tog razloga, mnogi se utrkuju da postanu takmčari “Parova” i borave u luksuznoj vili.

– Mada se u početku mislilo drugačije, vremenom, kad su se strasti slegle, javnost je videla da su i učesnici, u nameri da jedni druge diskvalifikuju i domognu se vredne nagrade, unutar šou programa smišljali razne priče, na koje su i gledaoci burno reagovali. Rijaliti igraci postali su tako, omiljeniji od mnogih glumaca! Produkcija Hepi televizije I dalje drži u tajnosti spisak učesnika, ne zna se čak ni ko su takmičari iz proteklih sezona koji će ući u najluksuzniju vilu.

– Možemo samo da kažemo da će biti još zabavniji, veseliji, iskreniji i – bez dlake na jeziku! – poručuju iz Hepi televizije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter