Izvor:
21.12.2016 u 18:53
0

Pred sam ulazak u „Parove“ puklo prijateljstvo: Vesna Rivas uhvatila Miljanu u velikoj prevari!

Bivše učesnice "Parova" Miljana Kulić i Vesna Rivas opasno su zaratile pred sam početak pete sezone.

Naime, Vesna je sa svojim pratiocima na Facebook-u podelila interesantnu priču vezanu za Miljanu koja je mnoge začudila.

Iako su njih dve bile i u rijalitiju i posle njega u sasvim korektnim i čak prijateljskim odnosima, tome je sada došao kraj.

Rivasova je iznela tvrdnju da je Miljana od nje tražila 500 eura a da se pritom pozvala na jednu osobu koju obe poznaju. Takođe, Kulićeva je po Vesninim rečima isti novac tražila i od Ere Ojdanića kao i od još dve zajedničke poznanice.

Kada ju je Rivasova odbila za pozajmicu, Miljana je osula drvlje i kamenje po bivšoj prijateljici.

Na vest o tome kako će u petu sezonu "Parova" ući Vesna u pratnji svog sina, Miljana je ostavila neprimereni komentar kojim provocira i proziva Rivasovu.

Uz reči da je ona nezanimljiva za šou i da joj sin u rijalitiju nije potreban, ovo nekadašnje drugarstvo palo je u zaborav.

Izgleda da su "Parovi" počeli i pre svog zvaničnog emitovanja, u nedelju 25. 12.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter