Izvor:
22.12.2016 u 05:01
0

Velike PROMENE u „Parovima“: Evo čega će se učesnici pete sezone najviše PLAŠITI!

Najgledaniji rijaliti format na Balkanu “Parovi” koji je u trenutku uspeo da pomeri granice i razbije stereotipe, počinje u nedelju, 25. decembra, na Happy televiziji, a gledaoci nagađaju ko bi se u ovoj sezoni mogao naći među učesnicima.

Produkcija televizije i dalje drži u tajnosti spisak učesnika, ne zna se čak ni ko su takmičari iz proteklih sezona koji će ući u najluksuzniju vilu na Balkanu, međutim polako se otkrivaju pojedini detalji.

Naime, kako napominju iz produkcije, peta sezona "Parova" imaće još jednu tajnu sobu, pored one koja je postojala prethodnih godina. Za sada nije poznato čemu će soba biti namenjena, ali se pretpostavlja da će svakako biti najslikanija u vili.

Ostanite uz Happy televiziju i ne propustite početak najgledanijeg rijaliti šoa na Balkanu!

Pratite portal happytv.rs i saznajte ko su učesnici pete sezone "Parova"!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter