Izvor:
14.05.2016 u 03:47
0

BORILA SE SA DEPRESIJOM? Evo šta znači TETOVAŽA učesnice „PAROVA“!

Jedna od novijih stanarki najluksuznije zemunske vile, Sita Ahmić, na levoj ruci ima i više nego zanimljivu tetovažu iza koje se krije mnogo toga.

Iako je opštepoznato da su u poslednje vreme u modi minimalističke tetovaže, sve učestalije crtanje tačke i zareza nadilazi standardne trendove i predstavlja mnogo ozbiljniju priču od tek nekog crteža na telu.

Naime, projekat "Tačka i zarez" nastao je 2013. godine putem društvenih mreža. Pobornici projekta predstavljaju se kao "pokret koji je posvećen ukazivanju na nadu i ljubav onima koji se bore sa depresijom, sucidalnim mislima, samopovređivanjem i zavisnošću. Projekat 'Tačka i zarez' postoji kako bi ohrabrio, voleo, nadahnuo".

Ako se pitate zašto baš tačka i zarez – postoji odgovor i na to.

Ovaj interpunkcijski znak koristi se onda kada autor može da završi rečenicu, ali odabere da to ne učini. Taj autor ste vi, a rečenica je vaš život – objašnjeno je na Internetu.

Tako i na Sitinom profilu na Instagramu piše sledeće:

Moja tačka sa zarezom. Ona predstavlja rečenicu koju je pisac mogao završiti, a nije… A taj pisac ste vi… Ovako se obeležavaju oni kojima je život nekada bio stao pa se opet nastavio.

Učesnici najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi" neretko se iskreno ispovedaju pred kamerama, pa ne sumnjamo da će i Sitina priča biti ispričana pred kamerama Happy televizije.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/sitaahmic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter