Izvor:
14.05.2016 u 15:22
0

U INAT „PAROVIMA“: Umesto da završava poslovne obaveze, TIJANA se… (FOTO)

Tijana Ajfon baš zna da užica! Popularna starleta i učesnica zabavno – humorističkog programa "Parovi" koja je trenutno odsutna iz luksuzne vile zbog poslovnih obaveza, koristi svaki trenutak da se provodi sa beogradskim klubovima i kafanama.

Ona se još od prethodne sezone druži sa Mimi Orom, pa sa njom provodi najviše vremena kada je u Beogradu. Njih dve su se pohvalile fantastičnim izgledima u provodu, a fanovi su pisali kako se ne zna koja je lepša.

Inače, starleta je jednom prilikom rekla kako će se, kada izađe iz vile, provoditi da bi nadoknadila izlaske svih ovih meseci, ali i da će napakostiti pojedinim učesnicima "Parova" koji su još u vili, a koji bi isto voleli da se provode po kafanama.

Kkao se vama dopadaju Tijana i Mimi?

HappyTv.rs
Foto: Instagram/Tijana Tića Maksimović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter