Izvor:
14.01.2017 u 02:44
0

Sa suzama u očima: Tijana Ajfon progovorila o TORTURI koju je doživela od bivšeg DEČKA!

U emisiji "Upoznajte parove" novinar Goran Doljančević upitao je Tijanu Ajfon pitanje koje je sve ostavilo bez teskta.

Naime, novinar je došao do saznanja da je Tijana bila sputavana od stane bivšeg dečka, koji joj je ubijao pozitivnu energiju, po kojoj je ova učesnica poznata.

Tijana je odgovorila na to:

– Tačno je da sam se letos smirila. Bila sam u vezi i niko nije mogao da me prepozna. Taj dečko mi je branio da izlazim, da se viđam sa starim prijateljima, da odlazim u restorane, to više nisam bila ja. Jednostavno, ja ću se smiriti kada bude spremna na to, a do tada sam ovakva. Kome se ne sviđa, ne mora da bude tu. Onda sam jednu veče proplakala i odlučila da ga ostavim – odgovorila je Tijana novinaru.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter