Izvor:
14.01.2017 u 04:01
0

Ostavila snažan utisak na njega: MILOŠ BOJANIĆ odlepio za ovom učesnicom „PAROVA“!

Miloš Bojanić nedavno je imao ulogu voditelja u vili "Parova" i ostavio je jak utisak na naše takmičare, posebnu na jednu takmičarku.

Naime, večeras su novinari u emisiji "Upoznajte parove" spomenuli da je Bojanić za jedne novine izjavio da jedva čeka da vidi Vesnu Rivas "u akciji", pa samim ti su zamolili učesnicu da ovo prokomentariše. Vesna je rekla da je primetila da je još od rijalitija u kom su zajedno učestvovali Bojanić bacio oko na nju.

Novinari su delili isto mišljenje, a vi ostanite uz happytv.rs da saznate najatuelnije dešavanja koja do sada još niste videli.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter