Izvor:
24.01.2017 u 01:07
0

Vrištala od sreće kada ga je videla: U studiju se pojavio Dalilin dragi, a on joj rekao da ipak… (foto)

U studiju Happy televizije jedan od gostiju je i Mlađan Jovanović, bivši učesnik "Parova", a kada ga je Dalila Mujić videla, skočila je sa stolice i skakala od sreće.

Ona je bila oduševljena što ponovo vidi svog druga, a kako je voditeljka najavila da će se večeras otkriti pravi odnos između njih dvoje, Mlađan je rekao da on ima devojku, ali da je Dalila jedna posebna žena.

Ona je prelepa devojka sa prelepim manirima, inteligentna i pametna. Ja sam zauzet, ali nikad se ne zna šta može da se desi. Ne znam šta bi bilo iz ove perspektive kada bih se sada vratio u vilu – rekao je on.

Mujićeva mu je slala poljupce, a Mlađan je istakao da mu je drago što vidi stare prijatelje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter