Izvor:
24.01.2017 u 06:20
0

Ovo je vaše mišljenje: Bivši učesnik „Parova“ stoji iza glasa SKRIVENOG TAKMIČARA!?

Društvene mreže, razni portali, preplavljeni su nagađanjem ko stoji iza moduliranog glasa skrivenog takmičara, očekujući da se on savkog časa pojavi u luksuznoj vili.

Najviše glasova za sada odlazi Eri Ojdaniću, Milošu Bojaniću, ali i Gastozu, Željku Stojanoviću, a ide se čak dotle, da tipuju da je skriveni takmičar i neki poznati političar.

-Ideja je da skriveni takmičar bude potpuno ravnopravan sa ostalim učesnicima, može da nominuje, bude nominovan, ali je uspeo da potpiše takav ugovor da ne morada se pojavljuje dok on ne odluči da treba – kaže produkcija – Mnoge nervira, drugima se dopada. Ali, velika je znatiželja da se sazna ko je on. Ono što fascinira jeste gomila informacija kojima on raspolaže i čime raskronkava ostale, bez obzira da li je to nešto iz njihovog privatnog života ili neki događaj u vili, za koji misle da kamere nisu snimile.

Ostaje da vidimo, hoće li u jednom trenutku, skriveni takmičar da razotrkije svoje lice.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter