Izvor:
01.02.2017 u 21:51
0

Za „Dnevnu dozu Bibe Struje“ su svi ČULI: U vilu „Parova“ ulazi popularna PEVAČICA kako bi isprobala njegov TRETMAN!

Kao što ste navikli, i danas će legendarni Biba Struja imati svoje tretmane u luksuznoj vili "Parova", a ispred Happy televizije već se okupilo dosta ljudi koji žele da svoje telo i probleme prepuste upravo njemu.

Pored običnog naroda, Bibine tretmane probaće i poslednja misica bivše Jugoslavije i pevačica Slavica Trifunović Dajana koja će otkriti kakve bolove ime, a koje će Biba Struja pokušati da ublaži.

Gledaoci Happy televizije juče su imali priliku da vide voditeljku Bojanu Ristivojević i pevačicu Slađanu Delibašić koje su takođe isprobale Bibin tretman, pa ne sumnjamo da će i Dajana biti kao nova posle Bibinih ruku.

Zajedno sa njom, i član benda "Kao kao" Marko ući će u vilu "Parova" kako bi Biba pokušao da reši njegov problem sa bolovima.

Ostanite uz Happy televiziju i ne propustite "Dnevnu dozu Bibe Struje" od 16 časova.

Pratite nas na happytv.rs i saznajte najnovije informacije o rijaliti šou "Parovi".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter