Izvor:
01.02.2017 u 22:17
0

„Skidaj se, lakše će mi biti“: Učesnica umesto Bibe RADILA tretmane, pa popularnog PEVAČA svukla i… (foto)

"Dnevna doza Bibe Struje" je počela, ali u nešto izmenjenom izdanju!

Naime, učesnica šou programa "Parovi" Anamarija Džambasov danas će zameniti Bibu Struju. Ona će biti medicinska sestra, a u skladu s tim, obukla je bele pantalone i belu košulju, dok je na glavi imala belu traku sa crvenim krstom.

Kako je Biba rekao, njih dvoje su se dogovorili da danas ona radi tretmane na muškarcima, a Biba će na ženama. Ona je za početak svoje ruke probala na Bibi, a posle nekoliko trenutaka, u vilu je ušao Marko iu "Kao kao" benda, pa mu je odmah pomogla da se skine.

Skidaj se, biće mi lakše – viknula je Anamarija, a Marko se postideo i rekao da će ostati u majici, barem dok se ne zagreje.

Anamarija je rekla da kao i Biba poseduje moći i da će je njeni pacijenti osetiti.

Ipak, Biba je preuzeo Marka, a da li će pevaču ublažiti bolove, ostaje nam da vidimo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter