Izvor:
08.02.2017 u 08:59
0

RIJALITI STRIPTIZETA: Ljuba Pantović udarila oštro po Kristijanu Goluboviću!

Ljuba Pantović je svoju emotivnu ispovest u vili "Parova" počela u mirnom tonu, ali kako emisija odmiče bodibilderka postaje sve "srčanija".

Ona je ispričala šta misli o Kristijanu Goluboviću, kao i o uvredama koje je uputio njoj i učesnicima.

On je kolvn. Rijaliti striptizeta. Svako kog je on uzeo u usta, ako mu se nešto desi, ja mislim da će to upravo biti maslo tog klovna, jer on nema hrabrost sam ništa da uradi, pa će zato poslati neke druge. Kristijan živi u zatvoru. Po nekad ga tako puste da prošeta malo u neke krajeve, ali on u neke ne sme da dođe, a takav je Kaluđerica, u koji dugo vremena nije smeo da uđe. Njegovi komentari su smešni, pogotovo što ih je napisao neko drugi. Vidi se da on ne zna ni da čita nego zamuckuje – rekla je Ljuba.

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs, i ispratite ovu potresnu ispovest.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter