Izvor:
08.02.2017 u 17:58
0

PROGOVORILA O NAJTEŽIM TRENUCIMA: Ljuba Pantović smatra da je ovo razlog zbog kojeg je bila prevarena!

Ljuba Pantović sinoć je, nakon velikog iščekivanja svih, ušla u luksuznu vilu "Parova"!

Ona je ovog jutra u ćaskanju sa komšinicom Zagom otkrila nešto jako intimno. Govorilo se o prevari, a ona je navela šta smatra da je najčešći uzrok izdaje voljene osobe.

-Znam million primera gde su muškarci varali lepe žene sa ružnim. Muškarci počinju da se osećaju inferiorno pored lepotice, pa traži drugu da se oseća dominantnim. Ali kad je pravi čovek pored vas vi ćete gurati jedno drugo i nećete pomisliti na drugu osobu.- objasnila je Ljuba.

Znamo da je ona preživela strašno iskustvo – kada je njen dečko Aleksandar Čabarkapa prevario sa njenom ćerkom. Izgleda da je Ljuba nakon preživljenog sloma ipak postala mudrija.

Ostanite uz happytv.rs i ispratite najnovija dešavanja iz vile "Parova"!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter