Izvor:
08.02.2017 u 21:31
0

„PAROVI“ POSTAJU PORODIČNI ŠOU: U najpopularniji rijaliti ulaze roditelji učesnika!

Ulaskom Ljube Pantović u zabavni šou “Parovi”, na Happy televiziji, počela je nova era ovog srpskog rijaliti formata.

I ubuduće će se, pred kamerama naći članovi porodica trenutnih takmičara u “Parovima”, jer je od početka ove sezone i bila zamisao da ovaj program postane porodični šou, u kojem će gledaoci imati prilike da upoznaju svoje favorite u potpunosti.

Happy televizija se trudi da bude korak ispred drugih televizija. Gledaoci ne samo da su zavoleli naše takmičare, već će da upoznaju i njihove roditelje, članove poodice – kažu u produkciji Happy televizije.

Pre početka pete sezone “Parova” pominjalo se da će se Vesni Rivas pridružiti sin Petar, da će ući Goca Božinovska sa sinom Mirkom. Ovih dana ponovo je aktuelan ulazak oca Miljane Kulić, a iz izvora bliskog produkciji saznajemo da kreativni tim radi na pomirenju Dalile Mujić I njenog oca, koji trenutno ne želi da čuje za nju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter