Izvor:
08.02.2017 u 21:50
0

OVOGA SE NAJVIŠE PLAŠILA: Jelena doživela nervni slom nakon što joj je Ljuba prenela informaciju o njenom dečku!

Kikbokserka Ljuba Pantović sinoć je ušla u zabavno – humoristički program "Parovi" čime je unela veliku pometnju među učesnicima.

Naime, ona je bila gost u emisiji "Ispovesti", a voditeljka Bojana Ristivojević je na kraju večeri saopštila da je produkcija odlučila da Ljuba ostane u vili i da se ravnopravno bori sa ostalim takmičarima.

No, Ljuba je u vilu unela nove informacije, pa je bilo pitanje dana kada će ih i kome saopštiti. Izgleda da se go go igračica Jelena Krunić prva našla na tom spisku, pošto joj je kikbokserka, iz dobre namere, prenela da je njen dečko Daki Savić ljut na nju zbog njenog ponašanja.

Ljuba joj je posavetovala da se smiri i da ne zna detalje, odnosno da li će je Daki čekati po izlasku iz rijalitija ili ne. Čuvši ovo, Jelena je skoro doživela nervni slom, pa je urlala i plakala koliko je mogla.

Kako će se situacija dalje razvijati, ostaje nam da viidmo.

Ostanite uz Happy televiziju i pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter