Izvor:
08.02.2017 u 23:33
0

OSTAVILA SVE U SUZAMA: Dalila Mujić rešila da napusti „Parove“!

Učesnica rijaliti šoa "Parovi" Dalila Mujić već nekoliko dana govori kako bi dala sve na svetu, pa čak i napustila takmičenje kada bi videla svog oca.

Nju su stanari luksuzne vile pitali da li bi izašla iz vile kada bi joj to otac tražio, na šta je Dalila odgovorila bez oklevanja.

Jedan njegov korak je dovoljan. Kad bi rekao, ja bih izašla iz rijalitija, pa i bez stvari. Stvarno mi ništa ne treba od ovog, sve sam stekla u prošlom rijalitiju, samo mogu još veću glupost da napravim. Izlazim, ljudi, odmah, samo da se moj babo pojavi – istakla je ona.

Pojedini učesnici su plakali kada su videli sa kolikom tugom Dalila priča o ocu i tešili je da on sigurno gleda i da će se kad-tad javiti.

Podsetimo, Mujićeva je već nekoliko dana neraspoložena jer je se otac odrekao, a nije želeo da se uključi uživo u program Happy televizije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter