Izvor:
09.02.2017 u 00:55
0

DOŠAO JE U STUDIO DA ISPRIČA PRAVU ISTINU: On je posetio Čabarkapu u zatvoru koji mu je rekao sve detalje o vezi sa Ljubinom ćerkom!

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila je večerašnju emisiju "Upoznajte Parove", a pored sina Mikija Mećave, Ognjena Obradovića, novinara Ivana Gajića, Zmaja od Banata i atraktivne pevačice Teodore Dehverović, u studio je došao i Rade Todorović koji će ispričati pravu istinu o sagi Čabarkapa-Subotić s obzirom na to da je 18. januara posetio Aleksandra Čabarkapu u zatvoru.

On je rekao da je imao priliku da priča s anjim o svim stvarima, između ostalog i o ćerki Ljube Pantović koja je trenutno u rijalitiju "Parovi".

Zato ostanite uz Happy televiziju i pratite nas na happytv.rs, pa ćete saznati šta će gospodin Rade otkriti o priči o kojoj se nedeljama govori.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter