Izvor:
09.02.2017 u 01:32
0

KLUPKO SE ODMOTAVA: Advokat otkrio šta mu je Čabarkapa rekao u zatvoru i zbog čega ga Ljuba drži u šaci!

Rade Todorović gost je večerašnje emisije "Upoznajte Parove", koji je došao u studio da bi ispričao ono što mu je preneo Aleksandar Čabarkapa o kojem se već nedeljama priča.

Naime, Rade je rekao da je 18. januara ove godine zajedno sa Milomirom Marićem i stručnjakom za bezbednost posetio Aleksandra Čabarkapu koji mu je, između ostalog, ispričao da je bio sa Ljubom Pantović pre njenog ulaska u jedan rijaliti.

On je pitao kako "Parovi" i tako smo počeli tu priču. Dečko je otvorio dušu i rekao da je bio sa Ljubom pre njenog ulaska u rijaliti, ali da to ne sme da kaže jer mu Ljuba preti. Kao advokat pretpostavljam da ona zna nešto o njemu, šta je radio, pa ga drži u šaci. Dok je ona bila tamo, ovo dete se zaljubilo i to je to. Isto tako mi je rekao Aleksandar – istakao je Todorović.

A šta je prava istina… Saznaćemo uskoro.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter