Izvor:
10.02.2017 u 01:53
0

UČESNICA NA IVICI NERVNOG SLOMA: Neutešna takmičarka javno se izvinila porodici zbog … (foto)

U emisiji "Upoznajte parove" večera gostuju: Ema Lapin, bivši učesnik "Parova" Kinez i novinarka Sanja Arsić.

Učesnica Jelena Krunić, makon emisijie "Poligraf" upala je u neutešno stanje, a svojim ponašanjem od juče zabrinula je fanove.

Nakon saznanja da je momak Danijel uzeo 10 dana slobodno da bi se oporavio od sve što je tim putem saznao o svojoj devojci, Jelena je plakala i vikala da radi šta želi, a da ga ona i dalje voli. Krunićeva je rekla:

– Ne možete da shvatite kako se ja osećam kada dođem do informacije da roditelji ne žele da me vide u Čačku, konkretno otac, Želim javno da mu se izvinim, ja nisam bezgrešna. Danijelu želim da porucim da sam imala život i pre njega, on dobro zna koliko ga ja volim, dobro se seća koliko me je bolelo kada smo se rastajali na aerodromu. Ja njega i dalje volim, ma kolikogod on ne može da shvati da i ja imam prošlost kao i on, šta god on odlučio ja ga obožavam svim srce – iskrena je učesnica, koja je dugo nakon ovih reči neutešno plakala.

Takmičarku su dugo nakon toga svi tešili, vidno zabrinuti za njeno psihičko stanje.

Ubrzo nakon toga javila se Jelenina majka i objasnila učesnici da je sve pogrešno razumela i da je sve što je došlo do potpuna izmišljotina.
Jelena je otklrila da joj je njen momak Danijel izričito tražio od nje da napusti rijaliti, a da ona to po propozicijama ne može da uradi.

Saznaje sve najaktuelnije detalje iz vile "Parova" na portalu happytv.rs!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter