Izvor:
10.02.2017 u 02:35
0

JELENA VAN SEBE NAKON OVOG POZIVA: Kada je čula ko se uključio u emisiju i šta joj je poručio, Krunićeva briznula u plač!

U večerašnju emisiju "Upoznajte Parove" javila se pevačica Zorica Marković koja, kako kaže, nije mogla da izdrži a da se ne javi i ne podrži go go igračicu Jelenu Krunić koja joj je kao ćerka.

Naime, Zorica je istakla da ko ne poznaje Jelenu Krunić, ne zna šta je pravi čovek.

Ona je pravi brat, drug, prijatelj. U mnogo teškim situacijama ona je stala iza mene, ja to njoj nikada ne mogu da zaboravim. Ljudi, njima dole nije lako i nemojte osuđivati učesnike, imajte malo milosti. Molim te, saslušaj drugu stranu, budi ponosna što su ti roditelji živi i zdravi. Tvoj partner je morao da shvati da je morao da prođe sa tobom kroz sve ovo. Uzmi ili ostavi, to je Jelena Krunić. Ljudi su toliko zlobni, sreću i uspeh pokvariće svako. Mi smo tu da joj pomognemo. Ako njen dečko neće da joj pomogne, njega ne znam, ali molim dragu Jelenu da ga sasluša – rekla je Zorica.

Podsetimo, Krunićeva je van sebe pošto joj je Ljuba Pantović prenela da je njen dečko Daki ljuti na nju zbog njenog ponašanja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter