Izvor:
10.02.2017 u 03:21
0

POLUDELA OD BESA: Nakon što joj je voditeljka saopštila šta se priča napolju, razjarena Dalila poručila fanovima da…

Voditeljka Anđela Lakićević rekla je tokom emisije "Upoznajte Parove" da se Dalila Mujić sinoć na žurki muvala prvo sa Dadom, a potom je prešla na Tihomira Filipovića kojeg je vrlo brzo "odbacila" pošto s eipak vratila Dadi.

No, u ovaj petougao uključila se i Anamarija Džambasov koja se prvo veče kada je fudbaler ušao, ljubila sa njim.

Anđela je pokušala da zajedno sa učesnicima reši ovu situaciju koja nikome nije jasna.

Dalila, tvoji fanovi su ljuti što si Tihomiru posvećivala pažnju – saopštila je voditeljka.

Ja u vili nisam zauzeta. To što se sinoć desilo, uopšte nije važno. Ja se ni sa kim nisam ljubila, bili smo blizu, ali se nismo ljubili. Moja kosa je pala preko njega, pa su verivatno gledaoci pomislili da smo se ljubili. Da sam se poljubila sa Tihomirom, priznala bih. Nisam sa Dadom u vezi, to što je bilo, bilo je, to se neće ponoviti. Želim da poručim svojim fanovima da svi koji su razočarani u mene, ne trebaju mi. Ako ćete iz žurke u žurku da menjate mišljenje o meni, ne trebate mi – bila je jasna Mujićeva.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter