Izvor:
10.02.2017 u 04:18
0

POSLE NERVNOG SLOMA, ZAVRŠILA U ZAVOJIMA: Ovo je prava istina o povredi Jelene Krunić!

Pošto je čula od Ljube Pantović da će dečko da je ostavi, jer se ne ponaša pristojno, Jelena Krunić je bukvalno doživela nervni slom, bacila je bubicu, a onda je počela da udara u vrata od tuš kabine.

Ubrzo se smirila i legla da odmara. Pošto se probudila, ponovo se rasplakala i rukom udarila u lampu koja je bila iznad kreveta, lampa se razbila u paramparčad, a Jelena Krunić se posekla. Odmah je odvezena dežurnom lekaru, a s obzirom da je ranije pokazivala znake depresije i anksioznosti, zbog čega pije i terapiju, kao i zbog napetosti u kojoj se našla kad joj je saopšteno da će je ostaviti dečko sa kojim je planirala budućnost, preporuka je bila da je pregleda psihijatar.

Jelenu Krunić su pregledali psihijatri Laze Lazarević, sa kojima Happy televizija sarađuje i čiji stručnjaci uredno kontrolišu psihičko stanje takmičara “Parova”. Krunić je sve vreme negirala suicidne ideje, objasnila da se povredila u naletu besa, posle čega joj je propisano mirovanje i odmor.

Uveče se, međutim, pojavila u programu kad ju je pozvao dečko, koji joj je rekao da je podržava i da je neće ostaviti.

Ušla sam da bih zaradila novac za bolesnog oca. Nije dobro što sam ovo uradila, jer sam povredila sebe i naudila sebi, a to više neću ni zbog koga da radim. Nije u redu da mi momak čita poruke, proverava, zove prijatelje i govori da napustim rijaliti inače će me ostaviti, jer neću to da uradim i ne mogu. I mama zna da je sve što sam pričala na poligrafu već poznato, ne znam što vas to sada povređuje – rekla je Krunić.

Jelena je dodala da nije tačno da je želela da sebe iseče, već da razbije lampu, prilikom čega se posekla. Inače, ovo je drugi put da se ona povredi razbijajući nešto, prošli put je bilo kad je razbila staklo vile i isekla prst.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter