Izvor:
11.02.2017 u 03:32
0

NA IVICI NERVNOG SLOMA: Dalilu pogodila informacija o ocu, pa mu uplakanih očiju poručila…

Dalila Mujić večeras je po ko zna koji put plakala i to zbog oca koji je se, kako ona tvrdi, odrekao zbog njenog ponašanja u prethodnoj sezoni "Parova".

Naime, novinarka u studiju Happy televizije rekla je Dalili Mujić da je njena majka izjavila da se njen otac nije nje odrekao, nego da je ona sve to izmislila zarad većeg plasmana u zabavno – humorističkom šou "Parovi".

Moja mama ne želi da priča o tome u javnosti, kada imam privatne pozive, ja sam o svemu informisana. Moj otac se nije nigde oglasio da me se odrekao, ali nije se ni oglasio da to demantuje. Da je hteo da se uključi u program, uključio bi se. Nije hteo da se javi ni za privatni poziv. On se mene nije odrekao, nego jednostavno je ljut na mene. Staviću tačku na ovu priču, mama me je zamolila. I sada ima povoda da bude ljut, ali takva sam kakva sam, sve sam sama ostvarila, bio je tu da mi pomogne u nekoliko situacija. Jedina osoba koja me podržava je moja mama i ja sam tu za nju. Ovim putem želim da poručim ocu da me više ništa ne zanima šta će ko da kaže sa strane, ja sam rekla koliko sam pogrešila u pismu, tražila sam samo jedan poziv – rekla je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter