Izvor:
11.02.2017 u 05:03
0

POVRATAK NA STARO MESTO: Publika je odlučila, evo ko je direktno nominovan! (FOTO)

Redovne nominacije u vili "Parova" su počele, a produkcija je već počela sa otvaranjem tabele sa negativnim glasovima.

Na prvom mestu našla se Miljana Kulić koja je dobila 6,7% negativnih glasova. Ona je izjavila da je poslednjih nekoliko dana bila neaktivna i da je publika to prepoznala, međutim sada će se vratiti u akciju jer je rešila problem koji je imala i koji ju je sputavao.

Drugo mesto zauzeo je Zoran Manijak sa osvojenih 10,9% glasova publike. On je bio iznenađen, ali je rekao da je dobro što je na tabeli jer se tako vidi da je prisutan u rijalitiju.

Najveće iznenađenje ove večeri je Miki Mećava koji je dobio 16% negativnih glasova publike. On je i sam bio šokiran, međutim "šta je, tu je".

Na četvrtom mestu našla se Aleksandra Subotić koja je dobila 17,6% glasova publike. Ona je rekla da mogu da je nominuju hiljadu puta, ona ipak neće ispasti iz rijalitija jer su njeni glasači i Ljubini najbrojniji.

Vesna Rivas zauzela je poslednje mesto sa osvojenih 34,5% glasova, pa je time direktno nominovana od strane publike. Svi su se smejali i vikali kako se Vesna vratila na staro mesto pošto je prethodnog petka Zoran bio nominovan od strane publike, a ona je to podnela stoički govoreći da on ko se nije našao na tabeli, nije rijaliti igrač.

Ostanite uz Happy televiziju i saznajte ko će ovog petka biti nominovan. Pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter