Izvor:
11.02.2017 u 09:58
0

„PAROVI“ SVE BLIŽI ISTINI: Da li je Gasttozz skriveni učesnik „Parova“?!

Već nekoliko nedelja u luksuznu vilu "Parova" javlja se skriveni učesnik koji se ravnopravno sa ostalim takmičarima bori za glavnu nagradu.

Njega ili nju stanari vile nisu nikada videli jer se skriveni pojavljuje smao u telefonskim uključenjima u jutarnjem programu i tokom večernjih emisija. "Parovi" nagađaju o kome se radi, a na toj listi našli su se pobednik treće sezone Nenad Marinković Gasttozz, zatim Željko Stojanović, folker Miloš Bojanić…

Međutim, produkcija još uvek nije otkrila o kome se radi, pa su ostala sama pusta nagađanja. Ipak, na društvenim mrežama se tipuje na Gasttozza koji je inače i izjavio u jednom intervjuu da je u kontaktu sa produkcijom jer pomaže u određivanju zadataka i animiranju učesnika "Parova".

Stoga, tipovanje je palo na njega, ali ipak "Parovi" sumnjaju da je to neko potpuno nov.

Šta vi mislite, da li je skriveni učesnik Gasttozz?

Pravu istinu saznaćemo kada to odluči produkcija.

Do tada, gledajte Happy televiziju i pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter