Izvor:
12.02.2017 u 03:53
0

Ljuba ga razotkrila pred svima: SRBA JE TRAŽIO OGROMNE PARE OD NOVINARA ZA…

U večerašnjoj emisiji "Parovi na vrućoj stolici" gost je Srboljub Subotić.

Ljuba Pantović posle tri godine progovorila je sa svojim bivšim deverom, Ona ga ne želi nazivati imenom, jer smatra da on to ne zaslužuje, smatra ga "dvojkom".

Takođe ističe da on nije zaslužio vreme u ovom rijalitiju, jer nije čovek koji treba da služi za primer.

Takođe je prokomentarisala novinske natpise i otkrila svima da je Srboljub tražio novac od jednog dnevnog lista za pisma za koja priča da ima. Rekao je da zna celu istinu ali da neće da priča bez novca.

Naravno da novac nije dobio jer je sve što on priča laž. Taj isti novinar me je pozvao da me obavesti o tome, ja sam uradila intervju za te novine u znak zahvalnosti sto me nazvao, navela je Ljuba.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter