Izvor:
17.05.2016 u 20:50
0

MACA DISKRECIJA OTKRIVA: Ana Karenjina živi u Španiji i Adil je savršen za nju!

Maca Diskrecija pohvalila se tokom kućnog saveta brojnim poklonima koje je dobila od fanova iz Australije, ali je tom prilikom rekla nešto zbog čega će sigurno ostati upamćena.

– Želim da se zahvalim fanovima što su mi poslali ove stvari za tenis, bundu, haljine. Sve sam probala i sve mi odlično stoji. Samo bih volela da dobijem takvu bundu dugih rukava – rekla je Maca, zadovoljna poklonima, ali i komplimentima koje je dobila.

– Rekli su mi da ličim na Anu Karenjinu, onu rusku teniserku. Ona je mnogo lepa žena i drago mi je što ljude podsećam na nju – izjavila je Maca, sigurna u to što govori.

– A gde živi Ana Karenjina – pitala je Ružica.

– Živi u Španiji. Ali mislim da će doći kod nas u Beograd na leto – odgovorila je Maca.

– Taman možemo da joj nađemo muža, pošto ga nema. Koga bi joj ti preporučila? – pitala je Veljkovićeva koja je vodila kućni savet.

– Pa, ne znam ko se ženi sviđa, ona ima 30 godina, može da bira. Ali na primer Adila, Sašu Kovačevića, Miroslava Ilića… – počela je Maca da nabraja, a ostali stanari vile su prasnuli u smeh.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter