Izvor:
16.02.2017 u 07:27
0

U vili postaje sve zanmljivije: PROFESORKA ŠTRAJKAČ ULAZI U „PAROVE“! (foto)

Smilja Janković, profesorka koja je predavala hemiju u osnovnim školama u Novom Sadu i jedna od troje radnika koji su štrajkovali glađu ispred Vlade Srbije zbog oduzetih licenci za rad, rešila je da svoje nastavničke sposobnosti oproba u najgledanijem zabavno – humorističkom programu "Parovi".

– Odlučila sam da uđem u "Parove" jer nemam sredstava za život. Ne znam kako drugačije da zaradim novac. Ne vidim drugu opciju da preživim – priznala je nastavnica.

Kao prosvetnom radniku, ističe ona, neće joj biti teško da se uklopi sa trenutnim učesnicima.

Nemam nikakav problem da se upoznam i družim sa osobama tog kova, pa ja takve ljude srećem i na ulici. To je Srbija, ničeg tu strašnog nema – objasnila nam je Jankovićeva.

Ostanite uz happytv.rs i saznajte prvi kada profesorka ulazi u vilu.

Hapyytv.rs
Foto: Facebook/ Smilja Jankovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter