Izvor:
17.02.2017 u 04:42
0

ON SE VEČERAS PRIDRUŽUJE „PAROVIMA“: Vesna Rivas je najveća zvezda u vili! (foto)

U vilu "Parova" večeras ulaze novi učesnici.

Jedan od njih je i Jovan Racić Gambino iz Beograda.

Njegov nadimak potiče od jednog italijanskog prezimena, od čoveka kog je Jovan mnogo poštovao ali je prerano napustio ovaj svet.

Racić se bavio klabingom i ugostiteljstvom ali je sada odlučio da sreću okuša upravo u najgledanijem zabavno-humorističkom programu na Balkanu.

Planira da napravi postrojavanje u "Parovima". Gambino samouvereno naglašava da će psihički uništiti pojedine učesnike da sami požele da izađu napolje zato što unapred misle da će da pobede a nisu svesni da nisu u centru pažnje

Ni za devojke nema reči hvale sem za Kseniju koja mu je simpatična, kao i Branka koja je po njegovom mišljenju slatka i ok.

Od muškaraca Jovan naglašava da mu je Mili jedini zanimljiv.

Za Aleksandru kaže da nije ni lepa a ni zgodna, ali ne isključuje mogućnost da sa njom uđe u priču ako bude bilo potrebno.

Vesnu Rivas smatra za velikog izgrača i za najveću zvezdu od svih Parova.

Gambino bi voleo da u "Parove" uđe Gasttozz jer jedino njega smatra konkurencijom.

Puca na visoko, ali najteže će mu biti prvih sat vremena u vili.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter